Axel Verhoye

Axel Verhoye

Maak kennis met Axel Verhoye!

Leeftijd: 35 jaar

Beroep: Verkeersleider Infrabel (Gent)

Gezin: Getrouwd, papa van Kobe

Vrije tijd: Een man van vele talenten: hij houdt van muziek en darts, was DJ en leider bij de jeugdbeweging scouts Robrecht van Bethune en heeft zich tussen 2007 en 2011 ingezet voor de Damiaanactie.

Axel Verhoye

Al vanaf zijn 16e is Axel Verhoye actief in het vrijwilligerswerk, verenigingsleven en het organiseren van evenementen in Torhout. Dit heeft zijn passie aangewakkerd om zich in te zetten voor onze stad: “Ik geloof sterk in de kracht van verenigingen en lokale initiatieven om Torhout aantrekkelijk en levendig te houden. Vrijwilligers, verenigingen en lokale initiatieven zijn de ruggengraat van onze stad. Zij zorgen ervoor dat er elk weekend wel iets te beleven valt in onze stad.” Axel is al 12 jaar actief binnen VZW Strike en organiseert samen met zijn jeugdvrienden het dartstoernooi Toeroet Open in zaal De Mast.

Axel wil zich inzetten voor de realisatie van een volwaardige evenementenhal in Torhout: “Al veel te lang kampen we met het gemis van een geschikte locatie voor fuiven, optredens en andere evenementen. Een evenementenhal zou niet alleen een culturele en sociale hub kunnen vormen, maar ook economische voordelen met zich meebrengen door meer bezoekers naar onze stad te trekken.

Een stem voor Axel, is een stem voor een aantrekkelijk en cultureel Torhout dat lokale verenigingen en initiatieven ondersteunt!