Debbie Simpelaere

Debbie Simpelaere

Maak kennis met Debbie Simpelaere!

Leeftijd: 39 jaar

Beroep: Group procurement officer bij Ardo Group

Gezin: Samenwonend, verloofd

Vrije tijd: Koken, zwemmen, wandelen

Debbie Simpelaere

Debbie Simpelaere (38) is een hardwerkende Torhoutse die samenwoont met haar verloofde. Ze werkt al 16 jaar bij de Ardo Group (het vroegere Unifrost/Dujardin) als group procurement officer op de dienst aankoop verpakkingen. Ze is als bestuurslid van de ‘Cerkelladies’ heel actief in het voetbalwezen en was gedurende 9 jaar afgevaardigde bij de jeugd van Cercle Brugge. Uiteraard is ze supporter van Cercle Brugge. Haar vrije tijd vult ze verder graag in met koken, zwemmen en wandelen.

Debbie wil zich inzetten voor alleenstaanden en éénoudergezinnen: “Ik heb zelf 10 jaar alleen gewoond in Torhout en weet hoe financieel uitdagend het leven als alleenstaande kan zijn. Zo zijn de personen- of milieubelastingen relatief gezien erg hoog ten opzichte van samenwonenden of klassieke gezinnen. Daarom pleit ik voor een verlaging van de aanvullende personenbelasting en milieubelasting.

Ook veiligheid en netheid in straten, parken en op pleinen zijn belangrijke thema’s voor haar. Met meer vuilnisbakken en een containerpark dat op alle weekdagen en zaterdag open is, wil ze onze stad schoner maken.

Een stem voor Debbie, is een stem voor een proper en betaalbaar Torhout voor iedereen!