Isabel Laceur

Isabel Laceur

Maak kennis met Isabel Laceur!

Leeftijd: 48 jaar

Beroep: Coördinator personeel voor de welzijnsvoorzieningen binnen GO! scholengroep Impact

Gezin: Samenwonend, mama van 3 kids

Vrije tijd: Isabel is délégué U13 KSV Loppem en speelt recreatief tennis

Isabel Laceur

Isabel Laceur (48) is mama van 3 kids en woont samen met Nico in de Oude Gentweg. Met haar diploma bachelor sociaal werk is ze reeds 25 jaar aan het werk, voornamelijk in de non-profitsector. Zo werkte ze voorheen als sectorverantwoordelijke thuishulp Bond Moyson (nu: Solidaris), regioverantwoordelijke werkloosheidsdienst ABVV, coördinator buitenschoolse kinderopvang De Blauwe Lelie, en het OCMW Brugge. Momenteel is Isabel coördinator personeel voor de welzijnsvoorzieningen binnen GO! Scholengroep Impact.

Isabel zet in op betaalbaar wonen: het beleid dient hierop aangepast te worden, zoals het aantal sociale woningen te laten stijgen of door in te zetten op aangepaste woonprojecten voor alleenstaanden en éénoudergezinnen.

Werken mét mensen, vóór mensen geeft mij zeer veel voldoening en is voor mij de rode draad in mijn leven. Dit sociale engagement wil ik doortrekken in mijn politieke ambities voor Trots Op Torhout. Het zijn soms de kleine dingen die een groot verschil of grote impact kunnen hebben bij de mensen.”, aldus Isabel.

In het weekend kan je Isabel terugvinden op het voetbalveld als délégué van de U13 KSV Loppem en als trouwste supporter van haar zoon Luca. In de zomer geniet ze ervan om onder vrienden een balletje te slaan op het tennisterrein.

Een stem voor Isabel, is een stem voor een sociaal, welvarend en betrokken Torhout!