trots op torhout - ontdek ons

Ontdek ons

Trots Op Torhout is een nieuwe onafhankelijke lokale politieke partij in Torhout, die met een volledige lijst zal opkomen voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2024 in Torhout.

Voor een Trots Torhout! We streven naar een stad die bruist: veilig, groen, met betaalbare woningen en volop kansen voor inwoners, verenigingen én ondernemingen. Na jaren van hetzelfde beleid is het tijd voor frisse vernieuwing en een toekomstgerichte aanpak die vanuit het hart én verstand komt. Laten we samen bouwen aan een Torhout dat werkt voor jullie, voor de huidige en toekomstige generaties, voor alle Torhoutenaren!

Trots Op Torhout staat los van de vastgeroeste nationale partijpolitiek. Vanuit de mensen zelf zijn we klaar om Torhout naar nieuwe hoogten te tillen.

Voel je je niet gehoord? Ben je politiek dakloos? Of ben je de heersende politieke cultuur beu? Onze beweging verwelkomt iedereen, ongeacht politieke voorkeur. Als “partijloze” lijst bieden we onafhankelijke kandidaten en bedrijven de kans om zonder ideologische stempels mee het beleid te voeren. Als een diverse en hechte groep, variërend van onafhankelijk, rechts tot links en alles daartussenin, delen we één gemeenschappelijk doel: we willen van Torhout een nóg betere stad maken voor ons allemaal.

Wil je mee de toekomst van onze stad bepalen? Onze stad de boost geven die het verdient? Of je nu politiek ervaren bent of gewoon een frisse wind wilt zijn, bij ons ben je welkom. Geen labels of stempels, gewoon Torhout vertegenwoordigen!

Join het coolste politieke team en maak samen met ons Torhout!